Новини
У Херсоні відкрився новий 3S-центр бренду Kia

У Херсоні відкрився новий 3S-центр бренду Kia

2018-12-29

У минулі вихідні в Херсоні відкрився новий 3S-центр Kia. Відтепер за адресою Бериславське шосе, 11 можна придбати або попередньо замовити будь-яку з представлених в Україні моделей Kia, підібрати аксесуари і, звичайно ж, обслужити улюблений автомобіль.

 

Офіційний дилер Kia в Херсоні Автомобільний холдинг «Автопланета» запрошує всіх автомобілістів відвідати новий 3S-центр Kia, який буквально кілька днів тому відкрив свої двері для гостей.

 

Дилерській центр побудовано з нуля з дотриманням стандартів KMC и об'єднує в собі просторий (300 м2) шоурум зі спеціальною зоною відпочинку для клієнтів, сервісну зону, яка включає чотири пости обслуговування, стенд регулювання розвалу/сходження, додатковий пост тонування вікон автомобілів, чотири пости мийки, цех по ремонту рульових рейок, а також склад запчастин. Відзначимо, що фахівці центру, як и будь-якого іншого офіційного дилера Kia, обслуговують не тільки автомобілі з ДВС, а й гібридні та повністю електричні авто бренду Kia.

 

Сертифікат офіційного дилера Kia керівництву холдингу «Автопланета» в урочистій обстановці вручив представник дистриб'юторської компанії «Фалькон-Авто», а одними з перших гостей центру стали представники Херсонської міської адміністрації.

 

3S-центр Kia на Бериславському шосе, 11 очікує на шанувальників Kia та тих, хто має намір стати частиною цієї дружної родини!

Open Chat